Problém s prihlásením na crew.sk

Pokud nevíte kam otázku zařadit, napište ji sem.
Odpovědět
Horox

Problém s prihlásením na crew.sk

Příspěvek od Horox » 27 led 2020 17:14

Dobrý deň,

dnes som sa chcel opätovne prihlásiť na môj crew.sk profil (horox6) - pretože aj napriek tomu, že mám označené "Zapamätať si", tak si stránka moje prihlasovacie údaje nepamätá - a keď som raz zadal nesprávne heslo, tak som klikol na možnosť prihlásenia cez Facebook, no potom som si spomenul na moje heslo. Teraz ma to síce prihlási, ale na každej podstránke (Servery, Podpora, ...) vidím len nasledovné:
Obrázek
Neviem o aký kód sa jedná (predpokladám, že FB app?), ani ako tento problém odstrániť.

Ďakujem za pomoc.

Horox

Příspěvek od Horox » 27 led 2020 17:58

Tak som problém vyriešil aj sám - stačilo si zmeniť heslo. Ďalší login s novým heslom ma už prihlásil bez potreby zadania toho kódu.
Neviem či tu mám tému ponechať alebo ju vymazať.

Horox

Příspěvek od Horox » 28 led 2020 09:23

Teraz (ďalší deň, nový login) som sa prihlásil a znova to odo mňa požaduje ten 6-miestny kód. Zmena hesla fungovala na jeden login a nechcem ho meniť každý deň len aby som sa mohol dostať do administrácie. Ešte raz sa teda chcem opýtať ako sa dá ten kód odstrániť?

Bashunter
Zákaznická podpora

Příspěvek od Bashunter » 28 led 2020 14:57

Pravděpodobně máte na vašem účtu zapnutou 2FA ochranu, což je dvoufázové ověření přes mobilní telefon.
Z vašeho emailu který aktuálně máte nastavený na vašem účtu, pošlete email na david.lanc@gsp-slovakia.com ohledně zrušení dvoufázového ověření.
Děkujeme za pochopení.
Obrázek
Obrázek

Odpovědět