Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda někdo neví jak z .mcworld udělat takové ty složky aby to rozchodil nukkit server. Pokud je potřeba pošlu log
Děkuji moc za odpověď
MC Světy
Takže by jsi chtěl udělat convert světu dejme tomu z craftbukkit nebo spigot na nukkit ?
Chceš-li minecraft plugin nebo pomoci s nastavením minecraft serveru, či custom nette web napiš mi PM.
Užitečné: Abecední seznam pluginů a překladů.
Kdo by měl zájem o nějaký web nebo případně plugin piště PM.
- lukaskabc
- Zákaznická podpora
- Kontaktovat uživatele:
řekl bych, že trochu naopak
Svět z bedrocku konvertovat do anvil verze pro nukkit
Svět z bedrocku konvertovat do anvil verze pro nukkit
CISCO certified
---
Vypnout počítač bez odhlášení
může jen systémový administrátor. - Odborník může pravidla porušovat. Není čas dodržovat všechny zásady pro běžné uživatele.
Jasně, že to opravím. Nemusíš mi to připomínat každých 6 měsíců.
---
Vypnout počítač bez odhlášení
může jen systémový administrátor. - Odborník může pravidla porušovat. Není čas dodržovat všechny zásady pro běžné uživatele.
Jasně, že to opravím. Nemusíš mi to připomínat každých 6 měsíců.
Maximálně jsem našel, java2nukkit world converter bohužel ho nemám ověřený, Link zde
Pokud máš přehled tak si můžeš omrknout zdroj, https://github.com/GameModsBR/Java2Nukk ... -Converter
Nikdy jsem nezkoušel konvertovat světy do jiných edicí minecraftu.
Doporučoval bych si pečlivě všechno přečíst a zálohovat před samotným konvertováním.
Pokud máš přehled tak si můžeš omrknout zdroj, https://github.com/GameModsBR/Java2Nukk ... -Converter
Nikdy jsem nezkoušel konvertovat světy do jiných edicí minecraftu.
Doporučoval bych si pečlivě všechno přečíst a zálohovat před samotným konvertováním.
Chceš-li minecraft plugin nebo pomoci s nastavením minecraft serveru, či custom nette web napiš mi PM.