Nefungujú NBT tagy... (verzia 1.9)

Veškeré návody, pluginy, atd.. ohledně Minecraftu.
Odpovědět
RayCodeCSC

Nefungujú NBT tagy... (verzia 1.9)

Příspěvek od RayCodeCSC » 22 zář 2019 14:52

Zdravím, na mojom Servery nefungujú NBT tagy. Vytvoril som si príkaz, ktorí má v sebe nejaké NBT tagy, lenže keď si príkaz spawnem na Serveri (give), tak mi to síce dá ten item, ale zobrazí sa max. názov, ktorí je určení cez NBT. Ťažko sa mi to vysvetľuje...

Príkaz:

Kód: Vybrat vše

/give $player sign 1 0 {BlockEntityTag:{Text1:"{\"text\":\"Nejaky text\"}",Text2:"{\"text\":\"Dalsi text\"}",Text3:"{\"text\":\"Dalsi\"}",Text4:"{\"text\":\"A dalsi...\"}"},display:{Name:"Cedulka"}}
Príkaz zadám do command blocku, alebo aktuálne používam plugin MyCommand. Takže takto: Vytvoril som si príkaz, ktorí má v sebe ten kód vyššie. Po prihlásení na Server zadám príkaz. Po zadaní príkazu mi to síce dá ceduľku, ale keď ju spawnem (položím), tak je prázdna. Resp. chová sa to ako klasická ceduľka, takže sa mi zobrazí aj to menu, kde môžem niečo napísať na ceduľku.

Takže príkaz sa v podstate chová, ako keby mal v sebe len túto časť:

Kód: Vybrat vše

/give $player sign 1 0 {BlockEntityTag:{},display:{Name:"Cedulka"}}

RayCodeCSC

Příspěvek od RayCodeCSC » 22 zář 2019 15:28

Tak som zistil, že to tak robí len u ceduliek. U normálnych itemov (napr. enchanted sword) to ide normálne.

RayCodeCSC

Příspěvek od RayCodeCSC » 22 zář 2019 22:58

Tak som sa dozvedel, že to funguje len vtedy, ak mám OP.

S tím sa spája ďalší problém. Nejde mi nastaviť OP status. Keď napíšem /op RayCodeCSC, tak sa nič nestane. Napíše mi to len "Opped RayCodeCSC" ale OP mi to nedá. Používam PEX plugin na permisie. Môže mi niekto prosím poradiť?

Odpovědět